Video's

Europarcs Resort Zuiderzee

Suze spreekt met aankoopadviseur Dave Tolboom van Resort Zuiderzee. Hij laat haar het resort zien en vertelt meer over de aankoop- en investeringsmogelijkheden. Resort Zuiderzee is gelegen aan het Veluwemeer en ligt op korte afstand van Walibi Holland. Het beschikt over alle denkbare faciliteiten. Zo is er een groot zandstrand met Beachclub en jachthaven en is er een groot plaza met daarin een zwemparadijs, diverse horeca voorzieningen, bowlingbanen en een groot indoor speelparadijs. De ligging in combinatie met alle faciliteiten maakt dit resort uniek en 365 dagen per jaar interessant voor de gasten.

Investeren op Resort Zuiderzee kan vanaf €100.000,-. Er zijn diverse recreatiewoningen te koop in verschillende prijsklassen. Nieuw zijn de ecovilla’s. De ontwikkeling van deze nieuwe villa’s is momenteel in volle gang. De villa’s onderscheiden zich doordat ervoor kan worden gekozen deze energieneutraal te maken. De start van de verkoop van de ecovilla’s is reeds begonnen.

Wilt u meer informatie over het investeren in een recreatiewoning op Resort Zuiderzee en over de nieuwe ecovilla’s? Kom dan op zaterdag 19 januari en zondag 20 januari naar de Open Dag.

Adres:
Resort Zuiderzee
Spijkweg 15
8256 RJ Biddinghuizen

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcsverkoop.nl