De Boekenbal

In het programma bespreekt Charles Huijskens zijn nieuwe boek over crisiscommunicatie. Het is te koop vanaf zijn eigen website.

Meer informatie kunt u vinden op www.deboekenbal.nl

Jos Beeres Wijnkoperij

Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl

Masters of LXRY

Masters of LXRY brengt dit jaar van 12 tot en met 16 december de Love Edition naar de Amsterdamse RAI en staat daarmee in het teken van innovatie en vernieuwende, unieke trends en ontwerpen. Het is de enige plek waar het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, gastronomie, juwelen, horloges, boten, auto’s en travel onder één dak wordt getoond. Kaarten kunt u bestellen via de website.

Meer informatie kunt u vinden op https://lxry.nl/tickets/

Het vernieuwde Naturalis

In het nieuwe museum dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Ga met het hele gezin op ontdekkingstocht door de fonkelnieuwe tentoonstellingszalen vól met het mooiste uit de natuur. En T. rex Trix is er ook weer bij! Naturalis in Leiden is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en heeft twee ingangen: Darwinweg 2 (indien u met openbaar vervoer komt) en Mendelweg 2 (indien u met de auto komt). Het museum ligt op loopafstand van het NS-station, kies de uitgang LUMC-zijde.

Meer informatie kunt u vinden op www.naturalis.nl

Business Class

Business Class wordt traditiegetrouw opgenomen in Noordwijk aan Zee. Wilt u in het nieuwe seizoen de opnames van Business Class bijwonen en eens een kijkje nemen achter de schermen? Vul uw gegevens in op onze website en u ontvangt een mail met alle informatie. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatie kunt u vinden op opnamebijwonen