De Boekenbal

Speciaal voor de kijkers van Business Class selecteerde boekenkenner en -liefhebber Charles Huijskens een aantal mooie boeken. Ideaal als cadeau voor de feestdagen of gewoon voor zomaar. De boeken kunnen online besteld worden en worden thuis of op kantoor afgeleverd.

Meer informatie kunt u vinden op www.deboekenbal.nl

Jos Beeres Wijnkoperij

Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 - 313 22 41.

•    Gratis bezorging vanaf 6 flessen
•    Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
•    Bij 12 flessen van dezelfde wijn, krijgt u de 12de fles gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
•    Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
•    Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl

Fletcher Hotels

De feestdagen komen er al bijna weer aan. Weet u al wat u gaat doen? Fletcher Hotels legt u volledig in de watten. Geniet van ontvangst met een glaasje Fletcher’s Bubbels, een amuse en heerlijke culinaire kerstdiners onder het genot van live muziek. Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Geniet tijdens de kerst o.a. van culinaire diners en buffetten, uitgebreid kerstontbijt, kerstmarkten, winterse wandeltochten en nog veel meer. Merry Christmas!

Meer informatie kunt u vinden op www.fletcher.nl

Schmidt Zeevis Rotterdam

Het assortiment van Schmidt Zeevis Rotterdam wordt niet alleen door restaurants afgenomen, ook particulieren kunnen de vis van Schmidt thuisbezorgd krijgen. Via de website besteld, de volgende dag in huis (met uitzondering van zon- en feestdagen). Online zijn ook de relatiegeschenken voor de naderende feestdagen te bestellen.

Het kenmerkende winkelpand van Schmidt Zeevis Rotterdam is gevestigd aan de Matlingeweg 333, direct aan de A20, afslag 12.

Meer informatie kunt u vinden op www.schmidtzeevis.nl