De Boekenbal

In het programma bespreekt Charles Huijskens zijn nieuwe boek over crisiscommunicatie. Het is te koop vanaf zijn eigen website.

Meer informatie kunt u vinden op www.deboekenbal.nl

VRB Adviesgroep

Ondernemers die meer willen weten over de BV als hun eigen belastingparadijs kunnen kosteloos het boek Van eenmanszaak naar BV aanvragen of deelnemen aan een kosteloze informatiebijeenkomst die VRB over dit onderwerp organiseert op haar kantoor in Utrecht.

Meer informatie kunt u vinden op www.vrbadvies.nl

Jos Beeres Wijnkoperij

Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl

Business Class

Business Class wordt traditiegetrouw opgenomen in Noordwijk aan Zee. Wilt u in het nieuwe seizoen de opnames van Business Class bijwonen en eens een kijkje nemen achter de schermen? Vul uw gegevens in op onze website en u ontvangt een mail met alle informatie. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatie kunt u vinden op opnamebijwonen