Herfstvakantie in de Hermitage

De hele herfstvakantie lang, van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober, worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud in de Hermitage onder de noemer Festa dell’Arte. Elke dag zijn er tentoonstellingen en events met onder andere concerten op zaal, tekenclinics, lezingen en voor kinderen de kidspubquiz en pizza’s bakken in de Hermitagekeuken. De binnentuin van de Hermitage wordt omgetoverd tot beeldentuin met een nieuwe collectie neoklassieke beelden en er worden liveconcerten gegeven midden in de tentoonstelling Classic Beauties.

Meer informatie kunt u vinden op www.hermitage.nl/herfst

Jos Beeres Wijnkoperij

Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

•    Gratis bezorging vanaf 6 flessen
•    Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
•    Bij 12 flessen van dezelfde wijn, krijgt u de 12de fles gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
•    Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
•    Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl

Schmidt Zeevis Rotterdam

Het assortiment van Schmidt Zeevis Rotterdam wordt niet alleen door restaurants afgenomen, ook particulieren kunnen de vis van Schmidt thuisbezorgd krijgen. Via de website besteld, de volgende dag in huis (met uitzondering van zon- en feestdagen). Online zijn ook de relatiegeschenken voor de naderende feestdagen te bestellen.

Het kenmerkende winkelpand van Schmidt Zeevis Rotterdam is gevestigd aan de Matlingeweg 333, direct aan de A20, afslag 12.

Meer informatie kunt u vinden op www.schmidtzeevis.nl