VRB Adviesgroep

7-mei-2017

Geplaatst in Financieel

Al tijden wordt er in de politiek gediscussieerd over het wel of niet afschaffen van de fiscale voordelen voor ZZP’ers. Als deze plannen doorgaan, lijkt er een einde te komen aan de eenmanszaak als rechtsvorm. Pim van Rijswijk legt bij Harry aan tafel daarom uit dat het verstandig is om als ZZP’er de eenmanszaak om te zetten naar een BV. Pim heeft ook een aantal nuttige boekjes beschreven over dit onderwerp, deze zijn kosteloos op te vragen via de website.
 
Zelfstandigen
richten steeds vaker een BV op om onder de werking van de wet DBA uit te komen. In het ZZP BV concept van VRB is voor één vast bedrag per maand ook de gehele boekhouding van de ZZP BV verzorgt. Hierin is VRB echt uniek in Nederland en onderscheidt zich hiermee duidelijk van andere aanbieders op dit gebied. VRB verzorgt de boekhouding van deze ZZP BV’s met AFAS Software en VRB is hiervoor recentelijk door AFAS - in de categorie accountancy - genomineerd voor de AFAS Awards. Dit betekent dat VRB van alle accountantskantoren in Nederland tot de drie beste bedrijven behoort dat de  AFAS Software voor haar cliënten weet toe te passen.
 
Voor Business Class kijkers
U kunt het boek ‘De wet DBA, de mogelijkheden en de ZZP BV’ kosteloos aanvragen via de website van VRB. Aanmelden voor een kosteloze en informatieve lezing over dit onderwerp is ook mogelijk.
 
Meer informatie kunt u vinden op www.vrbadvies.nl

Verder in deze uitzending