Video's

UwBuitenhuis.nl

11-feb-2018

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt samen met Cindy de Vries van UwBuitenhuis.nl het nieuwe Buitengoed De Vlinderhoeve in Kring van Dorth. Een prachtig gelegen vakantiepark in het buitengebied van de gemeente Lochem. Op ruime boskavels en rondom een grote waterpartij worden zestig nieuwe luxe, vrijstaande lodges gerealiseerd. Er is keuze uit verschillende afwerkingsniveaus, terwijl de woningen standaard al voorzien zijn van een mooie inbouwkeuken en smaakvol sanitair.
 
Een recreatiewoning op Buitengoed De Vlinderhoeve levert een gegarandeerd netto rendement van 6% per jaar, gedurende 10 jaar. Uiteraard is eigen gebruik of een combinatie hiervan mogelijk. Verhuur en beheer geschiedt door Dutchen en BoekUwBuitenhuis.nl. De woningen zijn te koop vanaf € 139.000,- v.o.n. inclusief grond, exclusief B.T.W.
 
Open Dagen
A.s. vrijdag 16 februari en zaterdag 17 februari bent u van harte welkom op Buitengoed De Vlinderhoeve. Uiteraard kunt u ook op afspraak komen kijken. Neemt u daarvoor even contact op met de verkoopadviseurs van UwBuitenhuis.nl.
 
Adres:
Buitengoed De Vlinderhoeve
Bathmenseweg 7, 7216 PB
Kring van Dorth (gemeente Lochem).
 
Meer informatie kunt u vinden op www.uwbuitenhuis.nl

Verder in deze uitzending