Video's

TopParken Valkenburg

7-okt-2018

Geplaatst in Suze

Suze is in Zuid-Limburg op Résidence Valkenburg, gelegen in de buurt van Maastricht, Aken en Luik. Marketing- en formulemanager Chadli Hachani van TopParken laat haar het park zien gelegen in het sprookjesachtige Geuldal. Résidence Valkenburg beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een outdoor speelparadijs, een enthousiast entertainmentteam en een gezellig restaurant in Ibiza-stijl. En dan zijn er ook nog genoeg leuke dingen te doen in de omgeving.

Salesmanager Olav Klaassen bekijkt samen met Suze een aantal nieuwe vakantiewoningen op het park. Er zijn vakantiewoningen voor eigen gebruik te koop vanaf € 89.591,- inclusief b.t.w. en op een huurkavel. Voor de investeerder is er een beperkt aantal vakantiewoningen kant en klaar beschikbaar vanaf € 142.585,00 De investeerder profiteert dit jaar nog van een netto rendement tot 7%.
                                            
Dit weekend en maandag zijn er Open Dagen op het park. Maak kennis met Résidence Valkenburg en de prachtige omgeving, op zondag kunt u genieten van een heerlijke wijnproeverij. Komt u van ver en wilt u na dit weekend langskomen, dan bestaat de mogelijkheid om te overnachten. Via de website kunt u een adviesgesprek aanvragen en dan ontvangt u van TopParken een gratis overnachting.

Meer informatie kunt u vinden op www.topparkenverkoop.nl/residence-valkenburg

Verder in deze uitzending