TopParken ‘t Gelloo

28-mei-2017

Geplaatst in Suze

Midden in de bossen op korte afstand van interessante bezienswaardigheden, attractieparken en diverse natuurgebieden biedt Recreatiepark ’t Gelloo vele faciliteiten voor jong en oud zoals het binnen- en buitenzwembad, (indoor) speeltuin en restaurant. Het staat dan ook bekend als het leukste familiepark van de Veluwe. Suze bekijkt het omliggende natuurschoon en geeft een impressie wat u tijdens uw verblijf kunt ondernemen. Via de fiets- en wandelroutes kunt u bijvoorbeeld naar Nationaal park de Hoge Veluwe, het Kröller Müller museum, panda’s bekijken bij Ouwehands dierenpark of wandelen op de Ginkelse heide. Daarna laat Suze zich door marketingmanager Chadli Hachani en adviseur Sjoerd van der Zee informeren over de mogelijkheden voor het aankopen van een vakantiewoning.

Vakantiewoningen voor eigen gebruik zijn te koop vanaf € 112.500,-. U kunt uw vakantiewoning gedeeltelijk of volledig laten verhuren door de professionele verhuurorganisatie van TopParken. Mede dankzij de prachtige ligging op de Veluwe en de indoor faciliteiten is de bezetting op het park het gehele jaar hoog. Hierdoor is een gegarandeerd meerjarig netto rendement mogelijk tot 8% per jaar op een investering van € 112.500,- excl. btw, incl. eigen grond, tuinaanleg en inventaris.

Open dagen 27 t/m 29 mei
U bent zaterdag 27 mei, zondag 28 mei en maandag 29 mei van harte welkom om kennis te maken met dit park en de mogelijkheden tot aankoop van een vakantiewoning. Tijdens het weekend worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Adres:
Barteweg 15
6718 TH Ede
Tel: 088 - 500 2472

Meer informatie kunt u vinden op www.gelloo.nl en www.topparken.nl

Verder in deze uitzending