Video's

TopParken Résidence Valkenburg

5-nov-2017

Geplaatst in Suze

Suze bekijkt samen met marketingmanager Chadli Hachani en salesmanager Ricardo Veldmeijer het prachtige Résidence Valkenburg en minstens zo mooie omgeving van het Limburgse Valkenburg. Résidence Valkenburg is het gehele jaar open en dat maakt het, samen met het uitgebreide aanbod aan faciliteiten, tot een zeer gewilde vakantiebestemming. Het eerste jaar laat dan ook al uitstekende resultaten zien, zowel qua verkoop van de vakantiewoningen als de verhuur.

Indien u interesse heeft in de aankoop van een vakantiewoning op Résidence Valkenburg, kom dan dit weekend langs en bekijk het park en de omgeving. Er is al een vakantiewoning beschikbaar voor €132.500,-- inclusief eigen grond, tuinaanleg en inventaris. Een select aanbod woningen wordt alleen dit weekend aangeboden met 8% netto rendement.

Open Huis weekendvan zaterdag 4 november tot en met maandag 6 november 
Indien u interesse heeft in de aankoop van een vakantiewoning op Résidence Valkenburg, dan bent u dit weekend en a.s. maandag van harte welkom. U kunt ook een afspraak maken buiten deze dagen om, neem dan contact op met TopParken via http://www.vakantiehuis-valkenburg.nl/bezichtiging-inplannen

Adres:
Résidence Valkenburg
Valkenburgerweg 128
6305 EA Schin op Geul

Meer informatie kunt u vinden op www.vakantiehuis-valkenburg.nl

Verder in deze uitzending