Video's

TopParken Résidence de Leuvert

11-mrt-2018

Geplaatst in Suze

Suze gaat op bezoek in Brabant, waar ze samen met marketingmanager Chadli Hachani Résidence de Leuvert bekijkt. Het park ligt vlakbij recreatieplas de IJzeren Man in Cromvoirt tussen de steden Den Bosch en Tilburg. Een echte Brabantse bestemming dus. “Op Résidence de Leuvert zijn faciliteiten aanwezig voor jong en oud zoals een buitenzwembad, sport- en speelvelden, kidsclub en een restaurant met echte Brabantse gezelligheid. Naast deze faciliteiten heeft TopParken ook exclusieve ‘eropuitjes’ geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van Résidence de Leuvert waar u met korting kunt genieten van leuke arrangementen.”Salesmanager Ricardo Veldmeijer licht de verschillende mogelijkheden toe inzake de aankoop van een vakantiewoning en het bijbehorende rendement.

Bezoek TopParken op de Second Home Beurs in Utrecht
Van vrijdag 9 maart tot en met zondag 11 maart is TopParken aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. U bent van harte welkom op de stand. Kijk bij evenementen voor het downloaden van een gratis toegangskaart voor de Second Home Beurs

Open Dagen
Vanaf maandag 12 maart tot en met maandag 19 maart bent u van harte welkom op Résidence de Leuvert om kennis te maken met het vakantiepark en de vakantiewoningen.

Adres:
Loverensestraat 11
5266 AM Cromvoirt

Cromvoirt ligt in Brabant en is bereikbaar via de A59 naar ’s Hertogenbosch

Meer informatie kunt u vinden op https://www.topparken.nl/residence-de-leuvert/vakantiewoning-kopen/

Verder in deze uitzending