TopParken Résidence de Leuvert

8-okt-2017

Geplaatst in Suze

Suze gaat deze week op bezoek in Brabant, waar ze samen met marketingmanager Chadli Hachani Résidence de Leuvert bekijkt. Het park ligt vlakbij recreatieplas de IJzeren Man in Cromvoirt tussen de steden Den Bosch en Tilburg. Een echte Brabantse bestemming dus. “Op Résidence de Leuvert zijn faciliteiten aanwezig voor jong en oud zoals een buitenzwembad, sport- en speelvelden, kidsclub en een restaurant met echte Brabantse gezelligheid. Naast deze faciliteiten heeft TopParken ook exclusieve ‘eropuitjes’ geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van Résidence de Leuvert waar u met korting kunt genieten van leuke arrangementen.”

Salesmanager Ricardo Veldmeijer licht de verschillende mogelijkheden toe inzake de aankoop van een vakantiewoning en het rendement dat dit kan opleveren. Voor snelle beslissers zijn er vanaf maandag 9 oktober woningen beschikbaar die direct aangekocht kunnen worden.

Open Dagen
Vanaf maandag 9 oktober tot en met zondag 15 oktober bent u van harte welkom op Résidence de Leuvert om kennis te maken met het vakantiepark en de vakantiehuizen.

Adres:
Loverensestraat 11
5266 AM Cromvoirt

Meer informatie kunt u vinden op https://investeren.topparken.nl/vakantiehuis-kopen-brabant

Verder in deze uitzending