Video's

TopParken RĂ©sidence de Leuvert

11-nov-2018

Geplaatst in Suze

Suze reist af naar Noord-Brabant om Résidence de Leuvert te bezoeken. Dit park is gelegen op korte afstand van Den Bosch en Tilburg en is een ideaal vakantiepark om te verblijven om de mooiste plekjes van Brabant te ontdekken. Het park ligt vlakbij recreatieplas de IJzeren Man, de Efteling en aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Een echte Brabantse bestemming dus.

Marketingmanager Chadli Hachani geeft Suze een rondleiding op het vakantiepark. Het park beschikt over een veel faciliteiten voor jong en oud, zoals een verwarmd buitenzwembad met kinderbad, een grote speeltuin, een entertainmentteam voor kinderen en volwassenen en een uitstekend restaurant.
Salesmanager Olav Klaassen praat Suze bij over de verschillende mogelijkheden inzake de aankoop van een eigen vakantiewoning en het bijbehorende rendement. Op Résidence de Leuvert zijn vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of voor de verhuur. Er zijn nieuwe vakantiewoningen beschikbaar vanaf € 88.450,- inclusief BTW op een huurkavel. Voor de investeerder zijn er vakantiewoningen te koop vanaf € 139.885,- met een netto rendement tot 7% per jaar.

Open Dagen
Zaterdag 10 tot en met maandag 12 november bent u van harte welkom op Résidence de Leuvert. Bekijk de woningen vanbinnen, geniet van een hapje en drankje in het restaurant en ontdek de prachtige omgeving.
                                                                                                                                                                        
Adres:
Loverensestraat 11
5266 AM Cromvoirt

Cromvoirt ligt in Brabant en is bereikbaar via de A59 naar ’s Hertogenbosch.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Meer informatie kunt u vinden op www.topparkenverkoop.nl/residence-de-leuvert

Verder in deze uitzending