Video's

TopParken De Scheleberg

9-sep-2018

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt samen met marketingmanager Chadli Hachani dit prachtige landgoed in het hart van Nederland. Landgoed de Scheleberg is gelegen op de Veluwe, op korte afstand van bezienswaardigheden, attractieparken en diverse natuurgebieden. Vanaf het vakantiepark bezoekt u ook gemakkelijk steden als Arnhem en Wageningen. Op Landgoed de Scheleberg bevinden zich faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, een verlichte tennisbaan, een restaurant en congreszaal.

Op Landgoed de Scheleberg zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 98.615,- en luxe 8-persoons villa's vanaf € 330.000,- op eigen grond en een compleet aangelegde tuin en terras, hierover spreekt suze met salesmanager Olav Klaassen. De vakantiewoningen kunnen gedeeltelijk of volledig verhuurd worden, ook kunt u kiezen uit een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

Open Dagen 8, 9 en 10 september 
U bent zaterdag 8 september tot en met maandag 10 september van harte welkom tijdens de Open Dagen op Landgoed de Scheleberg. De verkoopadviseurs van TopParken staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden omtrent de aankoop van een vakantiewoning. U kunt zich ook aanmelden voor een afspraak op een door u gewenste datum en tijd via deze link https://www.topparken.nl/vakantiewoning-kopen/advies-afspraak/landgoed-de-scheleberg/

Adres:
Immenweg 15
6741 KP Lunteren

Meer informatie kunt u vinden op www.vakantiehuisveluwe.nl en www.topparken.nl


Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Verder in deze uitzending