TopParken Bospark Ede

4-feb-2018

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt deze prachtige locatie in Ede met marketingmanager Chadli Hachani en salesmanager Ricardo Veldmeijer. Dit vakantiepark is gelegen op de Veluwe, de populairste vakantieregio van Nederland en een plek die ook door buitenlandse toeristen steeds vaker wordt bezocht. Niet verwonderlijk, want naast de mooie natuur bent u ook in no-time in steden als Arnhem en Wageningen of in het befaamde Kröller-Müller Museum. Het park zelf beschikt over onder meer een verwarmd buitenzwembad en restaurant.

Op het park zijn verschillende vakantiewoningen te koop vanaf € 100.000,-. Deze zijn geschikt voor volledig eigen gebruik of volledige verhuur. Bij volledige verhuur ontvangt u een netto rendement van 7% per jaar. Er kan ook gekozen worden voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

Maak kennis met de Veluwe tijdens de Open Dagen
Wilt u kennis komen maken met het vakantiepark en onze vakantiewoningen? Bezoek dan dit weekend en maandag (3 t/m 5 februari) de verkoop- en informatiedagen. De verkoopadviseurs van TopParken staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden omtrent de aankoop van een vakantiewoning. U kunt zich ook aanmelden voor een afspraak op een door u gewenste datum en tijd.

Plan alvast een afspraak met onze adviseur

Bezoekadres:
Zonneoordlaan 47
6718 TL Ede

Meer informatie kunt u vinden op www.topparken.nl/ en https://investeren.topparken.nl/vakantiehuis-kopen-bospark-ede

Verder in deze uitzending