Tieleman Keukens

29-jan-2017

Geplaatst in Business en Politiek

Ondernemer Jan Tieleman spreekt met Harry over de ontwikkelingen in de keukenbranche. Tieleman Keukens bestaat dit jaar 55 jaar maar Jan rust niet op zijn lauweren. Samen met zijn zoons en enthousiaste medewerkers is hij dagelijks bezig om de successen van de laatste jaren uit te bouwen. Tieleman heeft geïnvesteerd in een vernieuwde showroom en samenwerking met nieuwe en gerenommeerde merken. Ook ligt de focus naast de verkoop van particuliere keukens op de business-2-business samenwerking met bijvoorbeeld Romex, Harbour Village, zorginstellingen, woningcorporaties én exclusieve nieuwbouw appartementencomplexen.

WinterFeestMaanden
Tieleman Keukens organiseert tot en met 28 februari de WinterFeestMaanden. Naast de vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvangt u vele voordelen zoals een grote keukenverrassing bij aanschaf van een Tieleman-keuken, u maakt kans op een compleet verzorgde 7-daagse ski vakantie voor 2 personen via skichalets.nl en u ontvangt een (h)eerlijk kookcadeau.

Wilt u bij uw bezoek direct geadviseerd worden? Dan kunt u van te voren een afspraak maken via de afsprakenplanner of via 0187-602555. Kijk voor openingstijden op de website. Tieleman Keukens is op zondag gesloten.

Bezoekadres
Korendreef 15
3241 AS Middelharnis

Voor navigatiesysteem:
Zuidelijke Randweg, Middelharnis

Meer informatie kunt u vinden op www.tielemankeukens.nl

Verder in deze uitzending