Video's

Residences at the Hard Rock Hotel Davos

25-feb-2018

Geplaatst in Suze

Suze is op bezoek in het Zwitserse Davos en logeert in een van de Residences in het Hard Rock Hotel, waar momenteel nieuwe residences worden gerealiseerd. Over dit internationaal befaamde concept spreekt ze met Andrew Nasskau, vice-president of operations development van Hard Rock Hotels. Tevens spreekt ze met Guido van Hoogdalem over de zeer luxe residences, die vanuit FIRST. dit project wereldwijd vertegenwoordigt. Met focus op de Zwitserse markt is FIRST. al meer dan 15 jaar een bewezen partner. U kunt deze vakantiewoningen in Hard Rock stijl aanschaffen voor eigen gebruik in combinatie met gedeeltelijke verhuur.
 
Davos geniet al sinds het midden van de negentiende eeuw een wereldwijde reputatie als kuuroord en uitstekende wintersportbestemming in het Zwitserse kanton Graubünden. Het hoogste punt is de Flüela Schwarzhorn met een hoogte van 3.147 meter, zowel in de winter als in de zomer een absolute topbestemming.

Maak kennis met Davos

Indien u interesse heeft in de aanschaf van een Residence in het Hard Rock Hotel in Davos, dan neemt FIRST. u graag mee naar Davos voor  een kennismaking. En dichter bij huis is FIRST.
aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht van 9 t/m 11 maart met alle beschikbare informatie over de Residences in Davos.

Meer informatie kunt u vinden op www.fp.ag

Verder in deze uitzending