KneeClinic

11-sep-2016

Geplaatst in Lifestyle en Health

Orthopedisch chirurg Michiel van Trommel vraagt samen met collega Auke Renard aandacht voor de nieuwe Seniorenpoli bij de KneeClinic. “In de seniorenpoli voor mensen boven de 60 nemen wij echt de tijd. Alle opties en details leggen we op tafel. De cliënt kan dan een afgewogen besluit nemen. Dat informatieve gesprek is het belangrijkste moment. Want de feitelijke operatie is routine, waarvan wij – chirurgen – de uitkomst al kennen.” Elke patiënt uitgebreid horen, levert winst op voor de patiënt maar ook voor de chirurg. “Als je goed luistert, dan hóór je wat iemand heeft”, zegt Van Trommel. “Het is een heel oud gezegde: Listen to the patient, he is trying to tell you the diagnosis.”

Direct een afspraak maken
Het is voor Business Class kijkers mogelijk om al tijdens de uitzending contact op te nemen met de KneeClinic voor het maken van een afspraak. De medewerkers van de KneeClinic zijn zondag telefonisch bereikbaar. U kunt bellen naar: 020-30 90 161.

Michiel van Trommel en Auke Renard hebben meer dan 15 jaar ervaring als behandelaar van eenvoudige tot de meest complexe problemen met en in de knie. Van Trommel is gepromoveerd op het herstel van de meniscus, Auke Renard op de behandeling van bottumoren. Bij de KneeClinic werken zes kniespecialisten met ieder hun eigen specialisme. KneeClinic heeft vestigingen in Amsterdam Zuid en in Haarlem. De kracht van KneeClinic is de snelle diagnose en het snel verhelpen van knieproblemen met minder pijn. KneeClinic levert verzekerde zorg, net als een ziekenhuis en werkt samen met een aantal zorghotels. 

Meer informatie kunt u vinden op www.kneeclinic.nl

Verder in deze uitzending