Video's

Juweliershuis Aalbers

17-dec-2017

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt dit vooraanstaande juweliershuis met vestigingen in Velp en Zwolle. Naast internationale topmerken heeft Aalbers ook opvallende en innovatieve merken die een aanvulling vormen op de veelzijdige collectie sieraden en horloges.

In de komende dagen tot aan Kerstmis kunt u bij Juweliershuis Aalbers in beide vestigingen extra genieten van de uitgebreide collecties. Suze spreekt met juwelier Hans Aalbers over enkele topstukken uit de collectie van IWC, Piaget Cartier, Chopard en Jaeger-LeCoultre. Naast een gevarieerde en exclusieve collectie heeft Juweliershuis Aalbers ook een eigen atelier waar zes goudsmeden dagelijks werken aan nieuwe creaties. Door authentiek vakmanschap te combineren met de modernste apparatuur zijn uw sieraden en horloges bij Juweliershuis Aalbers ook voor reparatie, controle en onderhoud in goede handen.

Extra openingstijden
Rond de feestdagen is Juweliershuis Aalbers extra geopend. In de vestiging in Velp zijn er extra koopavonden op 20, 21 en 22 december en is het juweliershuis tot Kerstmis iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De vestiging in Zwolle heeft op 21 en 22 december koopavond en is daarnaast tot Kerstmis ook iedere zondag en maandag geopend.

Meer informatie kunt u vinden op www.juweliershuisaalbers.nl

Verder in deze uitzending