Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

1-apr-2018

Geplaatst in Culinair

Petite Sirène de Giscours - Bordeaux is wijn van de week. Mooi dieprood fruit, aroma’s van bramen en een lichte toast. Ideaal voor bij de maaltijd of zomaar. Château Giscours is sinds 1995 in handen van Eric Albada Jelgersma (bekend van Super de Boer en Edah). Net als op zijn andere wijngoed uit de Bordeaux - Château du Tertre - investeerde hij hier fors, waardoor de kwaliteit op topniveau is. Petite Sirène de Giscours kost nu slechts € 11,50 per fles. 

Uiteraard kunt u ook bij Jos Beeres terecht voor andere (Grand Cru) wijnen van Château Giscours en Château Du Tertre. En het heerlijke proefpakket Paaswijnen is nog steeds te bestellen!

Wijn online bestellen
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl

Verder in deze uitzending