Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

11-feb-2018

Geplaatst in Culinair

De Wijn van de Week is afkomstig van Bodega Iniesta – het familiebedrijf van Barcelona's stervoetballer Andrés Iniesta. Corazón Loco is een blend van Syrah en Tempranillo. De druiven zijn afkomstig van eigen wijngaarden in Fuentealbilla in la Manchuela. Voor de Corazón Loco wijn worden wijnranken van 5 tot 30 jaar oud gebruikt, daardoor wordt deze wijn krachtiger en geconcentreerder in smaak. Per fles € 8,95.

Bestel ook voor €50,00 het Bodega Iniesta proefpakket van 6 flessen met twee keer Corazón Loco rood, twee keer Corazón Loco wit, één keer AI.8 rood en één keer AI.8 wit. En wanneer u twee proefpakketten bestelt, maakt u kans op een origineel FC Barcelona voetbalshirt van Andrés Iniesta!

Wijn online bestellen
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl

Verder in deze uitzending