Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

9-dec-2018

Geplaatst in Culinair

Marqués de Murrieta Reserva is Wijn van de Week. Een prachtige klassieke stijl rode wijn uit de Rioja Alta, het allerbeste deel van dit beroemde Spaanse wijngebied. Marqués de Murrieta heeft overigens een lange en grote reputatie hoog te houden en bewijst wederom met deze reserva een top producent te zijn. Krachtige, kruidige rode wijn met overrijp fruit en ceder in het bouquet en veel smaaklengte, heerlijk bij vleesgerechten en wildschotels. Per fles € 19,95 (bij 12 flessen € 18,30 per fles).

Dinerkist en Kerstbox

Wederom presenteert Jos Beeres voor de feestdagen een prachtige dinerkist met zes luxe dinerwijnen (€100,00 per kist), een waar luxe geschenk! En natuurlijk mag de kerstbox niet ontbreken, met zes heerlijke wijnen in een mooie geschenkdoos (€ 55,00 per box). Deze pakketten zijn ideaal om te schenken voor de feestdagen aan relaties, geliefden of uzelf!

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

•    Gratis bezorging vanaf 6 flessen
•    Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
•    Bij 12 flessen van dezelfde wijn, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
•    Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
•    Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl

Verder in deze uitzending