Jos Beeres Wijnkoperij

25-mrt-2018

Geplaatst in Culinair

Voor de paasdagen presenteert Jos Beeres een proefpakket met de heerlijkste paaswijnen. De prachtige geschenkbox bevat maar liefst 6 luxe flessen van onder meer de bekende wijnhuizen Boschendal, Louis Latour, Château Thuerry en Rietvallei. In de box vindt u ook een boek van Tonny Eyk, vol bourgondische reis- en spijstips, én een boekje met alle informatie over de wijnen. Dit pakket kost nu slechts € 50,00 (normaal € 75,00) en is ook ideaal als geschenk.

Louis Latour Ardèche Chardonnay is tevens wijn van de week. Louis Latour is een grote Franse topproducent. De wijn heeft een volle, lichtgele kleur met een aroma van boter en citrus. Smaakt heerlijk bij vis of schaaldieren, of zomaar bij een lekker stukje kaas. De prijs per fles is nu € 7,95 (normaal € 9,95).

Wijn online bestellen
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl

 

Verder in deze uitzending