Fletcher Hotels

28-mei-2017

Geplaatst in Lifestyle en Health

Fletcher ambassadrice Myrna Goossen vertelt bij ons over twee gerenoveerde Fletcher Hotels én een nieuw hotel: In Deurne opende het historische kloosterhotel Willibrordhaeghe haar deuren. Strand en stad kunt u combineren tijdens een verblijf in het compleet verbouwde Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg. En wilt u uitwaaien op het strand, dan is het vernieuwde Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar de uitgelezen plek om te genieten van al het moois dat de kust biedt. Myrna vertelt daarnaast over de verschillende mogelijkheden voor Pinksteren en het Fletcher Bar Bistro DuCo concept.

Pinksteren arrangementen
Wilt u er tijdens Pinksteren lekker tussenuit? Boek dan een 2-, 3- of 4-daags Pinksteren Arrangement bij Fletcher Hotels. U wordt tijdens uw verblijf volledig in de watten gelegd en geniet van een ontvangst met een welkomstdrankje met een regionale specialiteit, comfortabele overnachtingen, uitgebreide ontbijtbuffetten en voortreffelijke diners. Bij Fletcher Hotels bent u verzekerd van een fantastisch verblijf. Ook kunt u tijdens eerste en tweede pinksterdag genieten van een heerlijke Pinksterbrunch. Meer informatie, ook over de mogelijkheden voor brunches, vindt u op de website van Fletcher.

Het Fletcher Feesthotel – Myrna Goossen
Dit door Myrna geschreven kinderleesboek gaat over het hondje Fletcher. Het hondje heeft een plan om een hotel te gaan bouwen waar iedere gast zichzelf mag zijn. Er komen verschillende gasten langs in een kort verhaaltje: bijvoorbeeld juffrouw Kleur en de heer T. Beer. Kijk voor meer informatie bij voor u geselecteerd. Vanaf half juni te verkrijgen voor € 9,95 via www.fletcherkadowinkel.nl

Meer informatie kunt u vinden op www.fletcher.nl

Verder in deze uitzending