First Projektmanagement

7-mei-2017

Geplaatst in Business en Politiek

Kees Jan de Jong vertelt bij Harry aan tafel over de projecten die First Projektmanagement momenteel in Zwitserland ontwikkelt, zoals Gotthard Residences, Rychegarte – Interlaken Unterseen, Project Sherlock Holmes – Meiringen en Project Hasliberg Residences – Hasliberg-Reuti. Stuk voor stuk unieke woningen op unieke locaties. Als u een (tweede-) woning in Zwitserland wilt aankopen, verkopen of zelf een project wilt ontwikkelen dan is First Projektmanagement uw partner. Met een focus op de Zwitserse markt is het bedrijf al meer dan vijftien jaar een bewezen partner op het gebied van vastgoed (-ontwikkeling).

Kennismakingreis naar Andermatt
Resort Andermatt Swiss Alps is een all season bestemming waar u het hele jaar door kunt genieten van het beste dat Zwitserland te bieden heeft. Ook voor niet-Zwitsers, en dat is uniek, is het mogelijk om te investeren in een van de luxueuze appartementen, de zelf te bouwen chalets of een door Radisson Blue beheerde vakantiewoning.

First Projektmanagement organiseert op 27 en 28 mei een compleet verzorgde kennismakingsreis naar Andermatt. U wordt ter plaatste rondgeleid en er is ook gelegenheid om van de omgeving en het culinaire aanbod te genieten. Wilt u meer informatie over deze reis, stuur dan een email naar: info@fp.ag o.v.v. Andermatt trip of bel met 020-331 67 03. Ook kunt u iedere vrijdagmiddag terecht op het kantoor van First Projektmanagement in Amsterdam.

Meer informatie kunt u vinden op www.fp.ag

Verder in deze uitzending