Video's

EuroParcs Resort ZuiderZee

10-jun-2018

Geplaatst in Suze

Suze bekijkt deze week met Dave Tolboon opnieuw Resort Zuiderzee en bekijkt ook nader het interieur van de recreatiewoningen. Het resort is onderscheidend door de fantastische ligging aan het Veluwemeer en beschikt over een zandstrand, jachthaven en een plaza met alle denkbare faciliteiten. Bij goed en minder goed weer hoeft jong en oud hier zich niet te vervelen. Ook liggen steden als Elburg en Harderwijk op steenworp afstand, alsmede attracties als Walibi en het Dolfinarium.

Op Resort Zuiderzee worden verschillende typen recreatiewoningen gebouwd. Ook de luxere recreatiewoningen met een jacuzzi zijn hier leverbaar. De ontwikkeling vindt gefaseerd plaats. Vanaf deze week start de verkoop van fase 3. Uniek zijn de eco-villa’s die worden gerealiseerd. Luxe 10 tot 12-persoons villa’s waarbij de koper de villa met opties kan uitbreiden. Denk hierbij aan een veranda/dakterras, rietenkap of door een aanbouw voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Geen kaveltoeslag
Tijdens de open dagen deze maand wordt er geen kaveltoeslag gerekend. Dat betekent dat u de mooiste kavels kunt kopen tegen een zeer scherpe prijs.

Open Dagen

U bent van vrijdag 8 t/m maandag 11 juni van 10.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom op het resort aan het Veluwemeer.

Adres:
Resort Zuiderzee
Spijkweg 15
8256 RJ Biddinghuizen

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcsverkoop.nl

Verder in deze uitzending