Video's

EuroParcs Resort ZuiderZee

3-jun-2018

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt deze week samen met Dave Tolboon Resort Zuiderzee dat op dit moment wordt ontwikkeld tot luxe vakantieresort. Het resort is onderscheidend door de fantastische ligging aan het Veluwemeer en beschikt over een zandstrand, jachthaven en een plaza met alle denkbare faciliteiten. Bij goed en minder goed weer hoeft jong en oud hier zich niet te vervelen. Ook liggen steden als Elburg en Harderwijk op steenworp afstand, alsmede attracties als Walibi en het Dolfinarium.

Op Resort Zuiderzee worden verschillende typen recreatiewoningen gebouwd. Ook de luxere recreatiewoningen met een jacuzzi zijn hier leverbaar. De ontwikkeling vindt gefaseerd plaats. Uniek zijn de eco-villa’s die worden gerealiseerd. Luxe 10 tot 12-persoons villa’s waarbij de koper de villa met opties kan uitbreiden. Denk hierbij aan een veranda/dakterras, rietenkap of door een aanbouw voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Start verkoop Resort Zuiderzee
Op vrijdag 1 juni start de verkoop op Resort Zuiderzee. U bent van vrijdag 1 t/m maandag 4 juni tussen 10.00 uur en 18.00 uur zonder afspraak van harte welkom op het resort aan het Veluwemeer.

Adres:
Resort Zuiderzee
Spijkweg 15
8256 RJ Biddinghuizen

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcsverkoop.nl

Verder in deze uitzending