Video's

EuroParcs Poort van Amsterdam

19-nov-2017

Geplaatst in Business en Politiek

Wouter Vos vertelt bij Harry over de status van de nieuwbouw van dit resort niet áán het water, maar in het water. “Letterlijk aanmeren voor de deur met uw boot. Afdalen in de woning tot onder de waterspiegel met de ramen er net boven, zodat je hetzelfde onbetaalbare uitzicht hebt als een vogel die over het wateroppervlakte scheert…” In totaal worden 34 accommodaties ontwikkeld, de bouw en de eerste woningen worden medio 2018 opgeleverd.

EuroParcs is volop in beweging. In 2017 is men begonnen met de verkoop van recreatiewoningen op Resort Poort van Zeeland, Resort Ameland en recent met de verkoop van recreatiewoningen op Resort Markemeer. Drie resorts met ieder hun unieke eigenschappen. Daarnaast wordt er ook op Bonaire hard gewerkt aan Resort Bonaire. De eerste twee appartementencomplexen worden deze maand opgeleverd en op 1 december ontvangen men daar de eerste gasten.

Open Dagen
Van zaterdag 18 november tot en met maandag 20 november bent u van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom op het resort. EuroParcs geeft u graag informatie over de aankoop van een recreatiewoning. Ook in de maand december bent u van harte welkom tijdens de Inspiratiedagen op dit resort. Meer informatie hierover vindt u op de website.

Adres:
Resort Poort van Amsterdam
Zeedijk 2
1154 PP Uitdam

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl

Verder in deze uitzending