Video's

EuroParcs

7-okt-2018

Geplaatst in Suze

Suze wordt op Resort Zuiderzee rondgeleid door aankoopadviseur Dave Tolboom. De komende periode worden er nieuwe recreatiewoningen ontwikkeld voor de verhuur. Vanuit de markt is de vraag voor deze locatie groot. Het resort ligt aan het Veluwemeer en ook pretpark Walibi is op loopafstand. Resort Zuiderzee beschikt over diverse horecagelegenheden, een groot indoor speelparadijs, een indoor zwembad, een animatieruimte en een grote feestzaal. Buiten is er een grote speeltuin en ook een midgetgolfbaan.
EuroParcs is momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe fase waarvoor ook nieuwe ecovilla’s worden gebouwd. Deze luxe villa’s liggen aan het water en zijn in diverse uitvoeringen te koop. Bovendien is er gestart met de bouw van fase 3 op Resort Poort van Amsterdam, het betreft hier een havenkantoor met zeilschool en verhuuraccommodaties. Niet aan maar ín het Markermeer worden deze unieke verhuuraccommodaties ontwikkeld. De nieuwe fase in het water wordt de kers op de taart op Resort Poort van Amsterdam en is uniek te noemen in Nederland.

Open dagen

Bij interesse kunt u de Open Dagen van Resort Zuiderzee en Poort van Amsterdam bezoeken. Op zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober kunt u zonder afspraak langskomen om kennis te maken met alle mogelijkheden die de resorts u kunnen bieden.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.europarcsverkoop.nl/onze-resorts/resort-zuiderzee en https://www.europarcsverkoop.nl/onze-resorts/resort-poort-van-amsterdam

Verder in deze uitzending