Video's

Annexum Woningfonds Nieuwegein

19-nov-2017

Geplaatst in Financieel

Harry bespreekt met Huib Boissevain de emissie van Woningfonds Nieuwegein, het tweede woningfonds van Annexum dit jaar. De huurwoningmarkt wordt gekenmerkt door een grote vraag. Vooral in stedelijke gebieden is sprake van oplopende druk. Transformatie van kantoorpanden naar woonruimte is in veel gebieden actueel. Het is duurzaam, bestaande bouw kan blijven staan en krijgt een nieuwe betekenis voor wonen.

Annexum kocht dit jaar de Wattbaan 27 in Nieuwegein. Het complex is speciaal (her)ontwikkeld voor starters en biedt 77 appartementen in de vrije verhuur. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd en hebben allemaal hun eigen buitenruimte en parkeerplaats. Het pand is centraal gelegen nabij Utrecht. Woningfonds Nieuwegein verwacht een direct beleggingsrendement van 6,1% gemiddeld over 10 jaar.

Meer informatie over de emissie, het rendement en de risico’s kunt u op www.woningfondsnieuwegein.nl nalezen. U kunt daar ook de brochure, het prospectus en het inschrijfformulier vinden. Tijdens werkdagen is Annexum telefonisch bereikbaar voor vragen over de emissie op telefoonnummer 020-5720101. Tijdens de uitzending kunt u vragen stellen via de chatservice.

Verder in deze uitzending