Annexum Super Winkel Fonds

24-sep-2017

Geplaatst in Financieel

Harry bespreekt met Huib Boissevain een nieuwe emissie voor het Super Winkel Fonds. Het Super Winkel Fonds heeft een track record sinds 2008 en kent een stabiel direct beleggingsresultaat. Met de opbrengsten van de vorige emissie is de portefeuille flink uitgebreid: 4 panden werden aangekocht en daarnaast werden 2 panden flink uitgebreid.
Met de opbrengst van de nieuwe emissie die deze maand van start is gegaan, wordt de portefeuille ook weer uitgebreid en geoptimaliseerd.

Het Super Winkel Fonds omvat  23 solitaire supermarkten en 7 supermarkten in 6 wijkwinkelcentra met een totale vloeroppervlakte van meer dan 67.000m2. Het fonds heeft een bezettingsgraad van 99%, een gemiddelde resterende looptijd van de huurcontracten van 5,6 jaar en een verwacht gemiddeld direct rendement van ca. 10,3% per jaar.
 
Meer informatie over de emissie, het rendement en de risico's kunt u op www.superwinkelfonds.nl
nalezen. U kunt daar ook de brochure, het prospectus en het inschrijfformulier vinden. Tijdens werkdagen en tijdens de uitzending is Annexum telefonisch bereikbaar voor vragen over de emissie op telefoonnummer 020-572 01 01.

Verder in deze uitzending