Annexum

Op zondag 17 februari is Annexum telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 14.00 uur voor vragen over de emissie. U kunt bellen op 020 - 572 01 01 of chatten via de site. Hier vindt u ook de brochure, het prospectus en het inschrijfformulier. Op werkdagen is Annexum bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Meer informatie kunt u vinden op www.supermarktfondsnederland.nl

Open Dagen Europarcs

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Wije Werelt? Bezoek dan de Open Dagen op 16 en 17 februari.

Adres
EuroParcs Resort De Wije Werelt
Arnhemseweg 100-102
6731 BV Otterlo

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcsverkoop.nl

Jan Frantzen

Deze zondag opent Jan Frantzen de deuren van zijn showroom in Zevenhuizen speciaal voor kijkers van Business Class. Daar vindt u de bekende Art Deco en Klassieke meubellijnen.
De nieuwe showroom met de opgeknapte meubels van ontwerpers uit de sixties in Moerkapelle is elke zaterdag en op afspraak geopend.

Adres
Knibbelweg 8a,
2761 JD Zevenhuizen

Meer informatie kunt u vinden op www.janfrantzen.nl

Raquel van Haver

In zes zalen toont de jonge Amsterdamse kunstenaar Raquel van Haver nieuw werk. Haar expositie Spirits of the Soil is tot en met 7 april 2019 te bezoeken.

Meer informatie kunt u vinden op www.stedelijk.nl

Overzichtsproeverij Ontdek Oostenrijk

Zaterdagmiddag 23 februari organiseert Jos Beeres Wijnkoperij i.s.m. Grand Hotel Huis ter Duin een prachtige wijnproeverij met Oostenrijkse wijnen. Wijnkoper Wietze Snaak en vinoloog Karel Elhorst laten u de pareltjes uit de Oostenrijkse wijngaarden proeven. Geniet van deze heerlijke kwaliteitswijnen en ontdek uw favoriete smaak! Deelname aan de proeverij is kosteloos (aanmelden wel verplicht). De wijnproeverij duurt van 14.00 tot 17.30 uur.
 
4-gangen lunch in Restaurant Latour
Voorafgaand kunt u genieten van een heerlijke 4-gangen lunch in Restaurant Latour (Huis ter Duin) voor slechts € 50,00. Sterrenchef Marcel van Lier en sommelier Stan Kerckhoffs verrassen u met de heerlijkste Oostenrijkse wijn-spijs combinaties. De lunch duurt van 12.30 tot 14.30 uur (aperitief, viergangenlunch, luxe Oostenrijks wijnarrangement en tafelwaters).
 
Meer informatie en reserveren: www.josbeeres.nl/ontdek-oostenrijk