TopParken Landgoed De Scheleberg

Op zaterdag 20 oktober tot en met maandag 22 oktober opent Landgoed De Scheleberg de deuren voor u. De verkoopadviseurs van TopParken staan op deze Open Dagen klaar om u te informeren over de mogelijkheden omtrent de aankoop van een vakantiewoning. U kunt zich ook aanmelden voor een afspraak op een door u gewenste datum en tijd via deze link https://www.topparken.nl/vakantiewoning-kopen/advies-afspraak/landgoed-de-scheleberg/

Adres:
Immenweg 15
6741 KP Lunteren

Meer informatie kunt u vinden op www.vakantiehuisveluwe.nl en www.topparken.nl

Tieleman Keukens

Tieleman Keukens organiseert op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober voor de tiende keer een gezellige Woon- & Lifestylebeurs. In hun keukenshowroom in Middelharnis staan meer dan 30 partners met een stand op het gebied van proeven, genieten en beleven. U bent van harte welkom. Wilt u direct een keukenadvies? Maak dan een afspraak via deze link.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.tielemankeukens.nl/tieleman-woonbeurs

Jos Beeres Wijnkoperij

Zondagmiddag 18 november kunt u van 13.00 tot 18.00 uur meer dan 150 wijnen komen proeven en ervaren in Grand Hotel Huis ter Duin. Onder muzikale begeleiding van Tonny Eyk vertellen internationale wijnmakers u alles over hun mooiste wijnen. De entree bedraagt € 25,00 per persoon. Aansluitend serveert de equipe van Marcel van Lier een exclusief wijnmakersdiner met slechts 60 plaatsen in sterrenrestaurant Latour, dit diner kost slechts € 80,00 extra per persoon (vol = vol). Bestel nu uw exclusieve kaarten online bij Jos Beeres.

Meer informatie over Proeven aan de Kust en reserveren: www.josbeeres.nl/proeverij

 

Beursgenoten Symposium

Geert Schaaij van Beursgenoten organiseert op 7 december het Beursgenotensymposium in de RAI Amsterdam. Naast een interessant programma is er ook een paneldiscussie. Er is plek voor rond de 2000 bezoekers. Na afloop van het symposium kunt u de Masters of LXRY beurs bezoeken, waarvoor u ook gratis entreekaarten ontvangt.

Meer informatie kunt u vinden op  https://www.beursgenoten.nl/symposium2018

Ger Vos

De bekende societyzanger Ger Vos houdt op 26 november alweer de zevende editie van zijn Feel Good Tour. Dat belooft een spectaculair concert te worden in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Hij wordt hierbij begeleid door Guido’s Orchestra, bekend van de Symphonica in Rosso-concerten met onder andere Lionel Richie, Diana Ross, Simply Red en Marco Borsato. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Meer informatie kunt u vinden op www.gervos.com