UwBuitenhuis.nl

5-mrt-2017

Geplaatst in Suze

Suze bekijkt twee vakantieparken in het oosten van het land en laat zich door Cindy de Vries informeren over de aankoop van de recreatiewoningen. Buitencentrum Hessenheem is met 380 bungalows één van de grootste parken binnen de groep van UwBuitenhuis.nl. Midden in het bos, maar toch ook van alles te doen. In de omgeving kun je kanoën, karten en de Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen vlakbij. Vakantiepark De Lochemse Berg is daarentegen een van de kleinste parken van UwBuitenhuis.nl. Uiteraard staan ook hier rust en natuur hoog in het vaandel. De mooie natuurgebieden De Lochemse Berg en Kale Berg waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen worden beheerd door Het Geldersch Landschap.

Op beide parken is de mogelijkheid om een buitenhuis aan te schaffen: Type Bos Lodge is een 5-persoons buitenhuis, heeft drie slaapkamers en is op De Lochemse Berg verkrijgbaar vanaf € 139.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. grond (300 m2) en tuinaanleg. Op Buitencentrum Hessenheem is een vakantiehuis verkrijgbaar vanaf € 129.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. grond en tuinaanleg. Voor beide parken geldt, dat verschillende gebruiksdoeleinden mogelijk zijn: eigen gebruik, verhuur of een combinatie eigen gebruik/verhuur.

Open Dag zondag 5 maart
U bent op zondag 5 maart van harte welkom op het verkoopkantoor van UwBuitenhuis.nl in Markelo van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Adres:
Buitencentrum Hessenheem
Potdijk 8
Markelo

Meer informatie kunt u vinden op www.uwbuitenhuis.nl

Verder in deze uitzending