UwBuitenhuis.nl

23-okt-2016

Geplaatst in Suze

Suze bekijkt twee vakantieparken in het oosten van het land. Buitencentrum Hessenheem is met 380 bungalows één van de grootste parken binnen de groep van UwBuitenhuis.nl. Midden in het bos, maar toch ook van alles te doen. In omgeving kun je kanoën, karten en de Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen vlakbij. Vakantiepark De Lochemse Berg is daarentegen een van de kleinste parken van UwBuitenhuis.nl. Uiteraard staan ook hier rust en natuur hoog in het vaandel. De mooie natuurgebieden De Lochemse Berg en Kale Berg waar je heerlijk kan wandelen en fietsen worden beheerd door Het Geldersch Landschap.

Suze wordt op beide parken rond geleid door Cindy de Vries en ze laat zich informeren over de aankoop van de recreatiewoningen en de bijbehorende netto rendementen. Type BosLodge is een 5-persoons buitenhuis, heeft drie slaapkamers en is op De Lochemse Berg verkrijgbaar vanaf € 139.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. grond (300 m2) en tuinaanleg. Op Buitencentrum Hessenheem is een vakantiehuis verkrijgbaar vanaf € 129.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. grond en tuinaanleg. Voor beide parken geldt dat verschillende gebruiksdoeleinden mogelijk zijn: eigen gebruik, verhuur of een combinatie eigen gebruik/verhuur.

Open Dag zondag 23 oktober
U bent op zondag 23 oktober op beide parken tot 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen. De parken liggen slechts 14 kilometer bij elkaar vandaan dus u kunt uw bezoek op beide parken combineren.

Adressen:
Buitencentrum Hessenheem
Potdijk 8
Markelo

Vakantiepark De Lochemse Berg
Tusselerdijk 4
Lochem

Meer informatie kunt u vinden op www.uwbuitenhuis.nl

Verder in deze uitzending