Video's

UwBuitenhuis.nl

29-apr-2018

Geplaatst in Suze

Samen met Cindy de Vries bezoekt Suze Buitengoed De Vlinderhoeve. Een prachtig gelegen vakantiepark in het buitengebied van het mooie en levendige plaatsje Gorssel (gemeente Lochem). In de nabijheid vindt u natuurschoon en gezellige Hanzesteden als Deventer en Zutphen. Het terrein is recent aangekocht en wordt momenteel herontwikkeld en uitgebreid. Op ruime boskavels en rondom een grote waterpartij worden in 120 nieuwe luxueuze, gelijkvloerse lodges gerealiseerd. De eerste fase is inmiddels bijna afgerond. In de tweede fase is er volop keuze uit 4- en 6- persoons woningen op mooi gelegen kavels.
Uw recreatiewoning op Buitengoed De Vlinderhoeve kunt u op verschillende manieren gebruiken. Voor eigen gebruik of voor verhuur met een zeer aantrekkelijk rendement van maar liefst 6% per jaar, gedurende 10 jaar. Uiteraard is ook een combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk. De woningen zijn te koop vanaf € 144.000,- v.o.n. inclusief grond, exclusief BTW.
 
Open Dagen
Aanstaande zaterdag 28 april en maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei bent u tussen 12.00 uur en 16.00 uur van harte welkom op Buitengoed De Vlinderhoeve.
 
Adres:
Buitengoed De Vlinderhoeve
Bathmenseweg 7, 7216 PB Kring van Dorth
(Gorssel, gemeente Lochem)
Meer informatie kunt u vinden op www.uwbuitenhuis.nl

Verder in deze uitzending