Tribes

18-dec-2016

Geplaatst in Suze

Suze is aanwezig bij de officiële opening van Tribes Amsterdam Zuidas SOM. Daarmee wordt de alweer negende locatie geopend van het baanbrekende flex-office concept. De tweede Amsterdamse Tribes vestiging is gelegen in het SOM Gebouw aan de Claude Debussylaan op de Zuidas en is uiteraard voorzien van alle gemakken die van een Tribes vestiging verwacht mogen worden. Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman heeft een bijzondere band met de hero-tribe in deze vestiging: de Kirgiezen, een nomadische stam uit Kirgizstan. Tribes is een flex-office concept met inspirerende faciliteiten voor haar leden. Tribes biedt lidmaatschappen, virtuele kantoren, vergaderzalen, horeca en flexibele werkplekken in al haar locaties.

‘Nomads in Kyrgyzstan’
In juni dit jaar heeft Eduard Schaepman een bezoek gebracht aan deze nomaden en Tribes Pictures heeft daar een film van gemaakt. Deze eerste film van Tribes Pictures genaamd ‘Nomads in Kyrgyzstan’ gaat op 15 december in première tijdens de feestelijke opening van Tribes Amsterdam SOM. In de film wordt de bijzondere cultuur van de Kirgiezen belicht, waarbij de nadruk wordt gelegd op de unieke nomadische levenswijze, waarin plezier maken centraal staat. Kijkers van Business Class kunnen gratis naar de film, aanmelden kan via de website.

Meer informatie over Tribes kunt u vinden op http://www.tribes.world/en/news/Tribes-Pictures-Presents-Nomads-in-Kyrgyzstan

Verder in deze uitzending