TopParken Résidence Valkenburg

7-mei-2017

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt samen met Chadli Hachani en adviseur Sjoerd van der Zee deze prachtige locatie in Limburg. Deze omgeving met Valkenburg als middelpunt is al meer dan 125 jaar een toeristische trekpleister. Résidence Valkenburg is het gehele jaar open en dat maakt het, samen met het uitgebreide aanbod aan faciliteiten, tot een zeer gewilde vakantiebestemming. Hierdoor is de aanschaf van een vakantiewoning een goed alternatief ten opzichte van banksparen. Er is een gevarieerd aanbod woningen beschikbaar. Pluspunt is ook de professionele verhuurorganisatie. “Wij verzorgen het gehele verhuurproces van uw vakantiehuis. Hierdoor profiteert u zonder zorgen van uw investering.”


Er is al een vakantiewoning beschikbaar voor euro 155.000,-- inclusief eigen grond, tuinaanleg en inventaris. Een select aanbod woningen wordt aangeboden met 8% netto rendement.
 
Open Dagen
U bent zondag 7 mei en maandag 8 mei van harte welkom op Résidence Valkenburg in Schin op Geul (nabij Valkenburg). Kom langs en maak vrijblijvend kennis met deze prachtige nieuwe locatie van TopParken.
 
Adres:
Résidence Valkenburg
Valkenburgerweg 128
6305 EA Schin op Geul
 
Meer informatie kunt u vinden op www.topparken.nl en www.vakantiehuis-valkenburg.nl

Verder in deze uitzending