TopParken Résidence Valkenburg

18-sep-2016

Geplaatst in Suze

Suze bekijkt samen met Wilko Becker de voortgang van dit prachtige vakantiepark verscholen tussen de mosgroene heuvels in het hart van natuurgebied Heuvelland in Limburg. Deze omgeving met Valkenburg als middelpunt is al meer dan 125 jaar een grote toeristische trekpleister, waarbij de laatste jaren een verschuiving heeft plaatsgevonden van massa- naar kwaliteitstoerisme. Wilko Becker: “Bij de ontwikkeling van het vakantiepark is rekening gehouden met de behoefte van de hedendaagse consument, waardoor bij verhuur een uitstekend netto rendement mogelijk is. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf te genieten in uw eigen vakantiehuis op deze toplocatie.”

Introductieprijzen
Op het park zijn diverse vakantiewoningen te koop, waaronder het model Casa di Rialto 2.0. Deze is ruimer en luxer dan zijn voorganger en in een nieuwe kleur beschikbaar. Op 17,18 en 19 september beschikbaar voor een introductieprijs van € 138.000,- incl. eigen grond, tuinaanleg en inventaris. Woningtype Module is dit weekend beschikbaar voor een introductieprijs van € 150.000,- incl. eigen grond, tuinaanleg en inventaris. Bij volledige verhuur profiteert u van een gegarandeerd rendement van 6,7% per jaar.

Open dagen 17 t/m 19 september
Tijdens het open huis weekend kunt u kennis maken met Résidence Valkenburg. U bent van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken, dan staan de TopParken-adviseurs klaar op een door u gewenste datum en tijd om alles te vertellen omtrent de aankoop en mogelijke verhuur van een vakantiehuis. Aanmelden kan via deze link.

Adres:
Résidence Valkenburg
Valkenburgerweg 128
6305 EA Schin op Geul

Meer informatie kunt u vinden op www.topparken.nl en www.vakantiehuis-valkenburg.nl

Verder in deze uitzending