TopParken Résidence Lichtenvoorde

11-jun-2017

Geplaatst in Suze

In de Achterhoek bezoekt Suze samen met marketingmanager Chadli Hachani en adviseur Rodney de Haas Résidence Lichtenvoorde. Deze locatie van TopParken is voor zowel de particuliere als zakelijke doelgroep een toplocatie. De particulier kiest bewust voor een vakantiewoning op een park in de nabijheid van bepaalde bezienswaardigheden of het uitgebreide aanbod van faciliteiten. Voor de zakelijke doelgroep zijn er multifunctionele congresruimtes. Zij combineren een zakelijke bijeenkomst regelmatig met een verblijf op het park. De horeca op het park kan indien gewenst aanvullend diensten leveren om een zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau te brengen.

Het park heeft eerder dit jaar een belangrijke prijs gewonnen, namelijk een award voor het beste bungalowpark voor 50-plussers. Maar ook voor de jongere doelgroep biedt Résidence Lichtenvoorde volop faciliteiten zoals een kidsclub, een verwarmd binnenzwembad, een bowlingbaan en multifunctionele sportvelden. In de omgeving is per fiets van alles te doen en diverse natuurgebieden en de Duitse grens liggen nabij.

Aankoop vakantiewoning
Mede dankzij de groei in toerisme, het uitgebreide aanbod faciliteiten en de lage spaarrente bij banken is de aankoop van een vakantiewoning in de Achterhoek steeds interessanter. Kiest u voor volledige verhuur dan biedt de aankoop van een vakantiewoning niet alleen fiscale voordelen maar ook een netto rendement van wel 7%. Zeer interessant dus als alternatief voor banksparen. Er is al een vakantiewoning op Résidence Lichtenvoorde compleet turn-key beschikbaar vanaf € 140.000,- Dat betekent incl. eigen grond, aangelegde tuin en inventaris. Deze is per direct beschikbaar, dus deze zomer al genieten van uw woning of van het rendement.
                                                      
Open Huis
U bent dit weekend en a.s. maandag 12 juni van harte welkom. Kom langs om u vrijblijvend te laten informeren, maar vooral ook om samen een leuke dag te beleven. Zo zijn er verschillende proeverijen, kunt u gratis gebruikmaken van alle faciliteiten en zijn er huifkartochten door de omgeving. Bij aankoop van een vakantiewoning krijgt u, alleen dit weekend, een luxe aankledingspakket t.w.v. € 8.000,- cadeau.

Bezoekadres:
Résidence Lichtenvoorde
Boschlaan 26
7131 RC Lichtenvoorde

Meer informatie kunt u vinden op:
http://www.vakantiehuisindeachterhoek.nl/vakantiehuis-kopen


Fiscale aspecten bij kopen vakantiehuis
Op zaterdag 10 en zaterdag 17 juni geeft een expert op het gebied van fiscale aspecten interessante seminars over de fiscale aspecten bij het kopen van een vakantiehuis in Nederland.

Meld u via onderstaand formulier gratis aan voor een van de seminars. http://www.vakantiehuisindeachterhoek.nl/aanmelden-seminar

Verder in deze uitzending