TopParken Résidence De Leuvert

16-apr-2017

Geplaatst in Suze

Op een unieke locatie in de bossen van Cromvoirt (Noord-Brabant) vindt u Résidence de Leuvert. Résidence de Leuvert is gelegen op slechts 15 minuten van Den Bosch en ligt vlakbij recreatieplas De IJzeren Man. Op het vakantiepark kunt u diverse vakantiehuizen kopen, zoals de Colosseo en Module 2.0 voor eigen gebruik en/of verhuur. Suze bespreekt de diverse mogelijkheden met TopParken marketingmanager Chadli Hachani en adviseur Sjoerd van der Zee.

Op Résidence de Leuvert zijn faciliteiten aanwezig voor jong en oud zoals een buitenzwembad, sport- en speelvelden, kidsclub en een restaurant met echte Brabantse gezelligheid. Naast deze faciliteiten heeft TopParken ook exclusieve ‘eropuitjes’ geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van Résidence de Leuvert waar u met korting kunt genieten van leuke arrangementen. 

Open Dagen
Bezoek dit weekend en maandag tweede paasdag ons verkoop- en informatieweekend en maak kennis met het vakantiepark en onze vakantiehuizen. Tijdens dit weekend wordt het nieuwste type vakantiehuis onthuld, De Leijhoeve 2.0!

Adres:
Loverensestraat 11
5266 AM Cromvoirt

Meer informatie kunt u vinden op investeren.topparken

en op www.topparken.nl en www.deleuvert.nl

Verder in deze uitzending