TopParken Noordwijkse Duinen

23-okt-2016

Geplaatst in Suze

Midden in het prachtige duinlandschap van Noordwijk ligt dit vakantiepark dat dankzij de indoorvoorzieningen het hele jaar door een heerlijke plek is om te vertoeven. Suze bekijkt de recente ontwikkelingen op het park samen met directeur Wilko Becker. “Deze week starten we officieel met de verkoop van onze appartementen op misschien wel de mooiste kustlocatie in Nederland. Bij de ontwikkeling van het vakantiepark is rekening gehouden met de behoefte van de hedendaagse consument, waardoor er bij verhuur een uitstekend netto rendement mogelijk is. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf te genieten in uw eigen appartement of vakantiehuis op deze toplocatie.”

TopParken Noordwijkse Duinen ligt op nog geen half uur rijden van Amsterdam en in de omgeving is van alles te doen. Een bezoek aan het centrum van Noordwijk bijvoorbeeld of een bezoek aan Space Expo waar momenteel de Soyuz capsule van astronaut André Kuipers te bewonderen is. Op dit recreatiepark is vakantiehuis type Duna Casa te koop vanaf € 204.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. eigen grond tuinaanleg en inventaris. De luxe appartementen zijn te koop vanaf € 260.000,- k.k. excl. BTW, incl. inventaris.

Open Dagen 23 en 24 oktober
Op zondag 23 en maandag 24 oktober bent u van harte welkom om het park, de modelwoningen en appartementen te bezichtigen. De verkoopadviseurs van TopParken staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden.

Adres:
Kapelleboslaan 41
Noordwijk

Meer informatie kunt u vinden op www.noordwijkseduinen.nl en www.topparken.nl

Verder in deze uitzending