Resort Mooi Bemelen

27-nov-2016

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt deze week samen met Herman Zwakhoven Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg. Dit park is onderdeel van Green Resorts, deze firma ontwikkelt en beheert al ruim tien jaar vakantieparken op bijzondere plekken in Nederland. Alle vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe, in Noord-Brabant, en in Limburg. Op alle parken bestaat de mogelijkheid om uw eigen vakantiewoning aan te kopen. Voor eigen gebruik of als investering met een aantrekkelijk rendement.

Resort Mooi Bemelen is gelegen in Bemelen, boven op het plateau van de Bemelen berg in Zuid-Limburg) waar u uitkijkt over het schitterende heuvellandschap. Op het park zijn vier typen vakantiewoningen te koop zoals type Biebosch en type Ravensbosch. Investeren in een vakantiehuis op Resort Mooi Bemelen is, dankzij de unieke ligging, de vele faciliteiten, professionele verhuurorganisatie en de grote toestroom van toeristen naar Maastricht zeer interessant voor de verhuur. U ontvangt een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar bij volledige verhuur. De vakantiewoningen zijn te koop vanaf € 156.000,-- incl. kavel, tuinaanleg, kosten koper, aansluitkosten en inventaris, exclusief B.T.W.

Open Dagen
Vrijdag 25 nopvember t/m maandag 28 november bent u van 09.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom om een kijkje op dit bijzondere park te nemen.

Resort Mooi Bemelen
Gasthuis 3
6268 NN Bemelen
Telefoon: 043 4071321

Meer informatie kunt u vinden op https://www.greenresortssales.nl/vakantieparken/resort-mooi-bemelen-sales

Verder in deze uitzending