Landal Waterparc Veluwemeer

30-okt-2016

Geplaatst in Suze

Aan de oever van het Veluwemeer in Biddinghuizen wordt inmiddels de vierde fase van dit prachtige vakantiepark gebouwd. Vanuit het hele land is deze plek goed bereikbaar en in de omgeving zijn naast watersport tal van recreatieve mogelijkheden. Suze laat zich door Cindy de Vries van Uwbuitenhuis.nl rondleiden. Deze organisatie ontwikkelt luxe recreatieparken op diverse locaties in Nederland.

Landal Waterparc Veluwemeer beschikt over een eigen jachthaven, watersportmogelijkheden en een binnen- en buitenzwembad. De centrale parkvoorzieningen zijn inmiddels allemaal gereed zoals speelmogelijkheden voor de kinderen, een supermarkt en een eigen restaurant. Suze bekijkt samen met Cindy het nieuwe type stenen buitenhuis dat op het park gebouwd zal worden Dit nieuwe type woning is beschikbaar in varianten voor 6, 8 en 10 personen in een Comfort en een Deluxe versie. De prijs voor dit nieuwe type woning is vanaf € 249.000,- excl. BTW, v.o.n., incl. grond en tuinaanleg. Van de bestaande typen zijn nog enkele recent opgeleverde woningen beschikbaar. De prijzen hiervan beginnen bij € 219.000,- excl.BTW, v.o.n., incl. grond en tuinaanleg. Op Waterparc Veluwemeer worden woningen aangeboden met een gegarandeerd netto rendement tot wel 7% per jaar, gedurende 5 jaar. Mede door de goede bezetting én goede beoordelingen op Zoover is een uitstekend rendement mogelijk.

Open Huis zondag 30 oktober
Met regelmaat worden Open Huis Dagen gehouden op Landal Waterparc Veluwemeer. Ook op zondag 30 oktober is er Open Huis en kunt u van 11.00 uur tot 16.00 uur terecht om het park en verschillende modelwoningen te bekijken. De verkoopadviseurs zijn aanwezig om informatie te geven over de gebruiksmogelijkheden en de rendementsregelingen en fiscale voordelen bij aankoop van een vakantiewoning voor de verhuur. Een prachtige gelegenheid om kennis te maken met dit uniek gelegen vakantiepark en de uitstekende beleggingsmogelijkheden die hier geboden worden.

Adres:
Landal Waterparc Veluwemeer
Strandweg 1
Biddinghuizen

Meer informatie kunt u vinden op www.uwbuitenhuis.nl

Verder in deze uitzending