Landal De Amerongse Berg

26-mrt-2017

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt samen met Cindy de Vries van Uwbuitenhuis.nl dit park in het Utrechtse Overberg. Uwbuitenhuis ontwikkelt luxe recreatieparken op diverse locaties in Nederland. De eerste fase van De Amerongse Berg is ruim drie jaar geleden opgeleverd en sindsdien heeft het park een zeer hoge bezetting.

De allerlaatste beschikbare woningen van De Amerongse Berg worden nu tegen scherpe prijzen in een extra luxe uitvoering opgeleverd. De buitenhuizen van het type Extra Luxe zijn voorzien van de volgende extra’s: jacuzzi met buitendouche of stoomdouche cabine; luxe sauna; fraaie gashaard; extra luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, een Quooker en een composiet aanrechtblad, mooi sanitair met dubbele wastafel en drain en boxspring-bedden van hotelkwaliteit.

De Extra Luxe bungalows zijn te koop vanaf € 259.000,- vrij op naam, inclusief grond, exclusief BTW. Daarnaast kunt u profiteren van een gegarandeerd netto rendement van 6% per jaar, gedurende 5 jaar.

Open Huis
Op  maandag 27 maart bent u van 11.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom op Landal De Amerongse Berg. Tijdens een Open Huis kunt u het park verkennen, modelwoningen bezichtigen en zijn onze verkoopadviseurs aanwezig om u uitgebreid te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Adres:
De Amerongse Berg
Dwarsweg 73a
3959 AE  Overberg

Meer informatie kunt u vinden op www.uwbuitenhuis.nl

Verder in deze uitzending