Landal Amerongse Berg

2-okt-2016

Geplaatst in Suze

In de bossen van Overberg, een klein en gemoedelijk dorp op de Utrechtse Heuvelrug, wordt Recreatiepark De Amerongse Berg gerealiseerd. Suze bezoekt dit park samen met Cindy de Vries van Uwbuitenhuis.nl. Deze organisatie ontwikkelt luxe recreatieparken op diverse locaties in Nederland. De eerste fase van De Amerongse Berg is drie jaar geleden opgeleverd en sindsdien heeft het park een zeer hoge bezetting. Van de 87 woningen zijn er inmiddels 72 gerealiseerd. De laatste 15 woningen worden voor het einde van dit jaar opgeleverd en hiervan zijn er nog enkele te koop.

Op het park zijn op dit moment nog 4-, 6-, 10- en zelfs 12-persoons buitenhuizen te koop. Prijzen vanaf € 229.000,- v.o.n. exclusief B.T.W. De woningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie daarvan. Landal GreenParks is de verhuurorganisatie.

Open Dag
Op maandag 3 oktober en zaterdag 8 oktober bent u van 12.00 tot 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen. De makelaars van Uwbuitenhuis.nl zijn aanwezig om modelwoningen en -appartementen te laten zien en uitleg te geven over de verschillende gebruiksdoeleinden en de bijbehorende rendementen.

Adres:
De Amerongse Berg
Dwarsweg 73a
3959 AE  Overberg

Meer informatie kunt u vinden op www.uwbuitenhuis.nl

Verder in deze uitzending