Jos Beeres Wijnkoperij

11-dec-2016

Geplaatst in Culinair

Eigenaar Wietze Snaak is met zijn team druk bezig om alle wijnen, relatiegeschenken en Business-Class kisten op tijd bij de klant te krijgen. Bedrijven die nog gepersonaliseerde wijnkisten willen bestellen als relatiegeschenk kunnen hiervoor nog een paar dagen bij Jos Beeres Wijnkoperij terecht. Speciaal voor de Business Class kijkers heeft Wietze Snaak een selectie van zes bijzondere wijnen samengesteld inclusief uitgebreide wijnbeschrijving voor € 100,-. Deze Business Class-kist kan nog besteld worden.

Particulieren kunnen ook bestellen voor de kerst, dit gaat het gemakkelijkst via de onlangs vernieuwde website. Van alledaags tot en met de wijnen die Wietze in de uitzending met Harry proeft. Met de feestdagen in het vooruitzicht is het natuurlijk ideaal om de voorraad wijn en bubbels thuis te laten bezorgen. Geen gedoe met zware flessen tillen en voor iedere gelegenheid een mooie wijn in huis.

Wijn bestellen
Diegene die geen internet heeft of moeite met bestellen, kan tijdens kantooruren ook gewoon nog even bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41. U kunt dit telefoonnummer en de website ook raadplegen voor de relatiegeschenken.

Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl

Verder in deze uitzending