Hof van Salland

12-feb-2017

Geplaatst in Suze

Rust en natuur, luxe en comfort, ruimte en privacy. Het zijn de kenmerken van dit vakantiepark van de familie Smeets. Hof van Salland ligt tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Deze streek kenmerkt zich door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, kastelen en oer-Hollandse molens. Op het park vindt u luxe recreatievilla’s met wellness-faciliteiten, geschikt voor 2 tot 20 personen. Patricia Smeets vertelt bij Harry aan tafel over de mogelijkheden om op dit park een vakantiewoning aan te schaffen, voor eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur. “We hebben bewust gekozen voor kwalitatieve vrijstaande en traditioneel gebouwde villa’s die bovendien op eigen grond staan. Gedurende het jaar is het in alle seizoenen een aangenaam en comfortabel verblijf. Nu het buiten wat kouder is, genieten de gasten van de faciliteiten in de woning zoals whirlpool, gasgestookte haard en sauna. Zodra we meer richting de zomer gaan wordt er veel gebruikt gemaakt van het verwarmde buitenbad op het park.”

Investeren in een luxe villa op Hof van Salland? Prijzen zijn vanaf € 175.000,- excl. btw v.o.n. Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Persoonlijke afspraak tijdens Open Dag
Op zondag 12 februari bent u van 12.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom om het park en de vakantievilla’s te bezichtigen. Voor een persoonlijke afspraak belt u naar 0572 33 13 77, of mail naar receptie@hofvansalland.com.

Adres:
Knollenhaarweg 7
7447 PP Hellendoorn

Meer informatie vindt u op www.hofvansalland.com

Verder in deze uitzending