Het ei van Columbus

11-sep-2016

Geplaatst in Business en Politiek

Bijna ieder bedrijf loopt aan tegen de volgende vragen: Hoe kan ik groeien in deze moeilijke crisistijd? Hoe krijg ik meer klanten? Hoe stijg ik uit boven het maaiveld? Hoe zorg ik ervoor dat klanten mij kiezen? Volgens Monique Juffermans van conceptbureau Dutchlabel is de oplossing: Denk anders, doe anders. Maak van je bedrijf een onderscheidend concept. Dit en andere wijsheden staan beschreven in haar boek ‘Het ei van Columbus’ dat op 12 oktober in de boekhandel ligt. Om de boodschap goed over te brengen organiseert Dutch Label een masterclass in theater Carré en een innovatiespel in het Amstel Hotel.

Masterclass en innovatiespel 29 november
Monique: “Wil je zelf een innovatief en grensverleggend concept ontwikkelen? Schrijf je dan snel in voor de masterclass en het innovatiespel op dinsdag 29 november. Het Amstel Hotel is die dag omgetoverd tot een denkhotel met ’s werelds 100 beste denkers. Je checkt in met een probleem en je checkt uit met een innovatieve oplossing die ondertussen een wereldprobleem oplost. De 100 denkers gaan je daarbij helpen. In het Koninklijk Theater Carré 300 meter verderop kun je de hele dag luisteren naar keynotes van vooraanstaande innovators. Je leert hoe je een innovatief concept kunt ontwikkelen en je hersenen kunt trainen in conceptdenken.”

Business Class aanbieding
Speciaal voor Business Class kijkers zijn 50 tickets beschikbaar gesteld. U kunt zich aanmelden via info@heteivancomlumbus.net. U ontvangt dan 10% korting op het door u gekozen arrangement. Het bijwonen van de Masterclass kost € 999,-, het innovatiespel kunt u bijwonen voor € 2.500,- en voor de VIP arrangementen voor bedrijven verwijzen wij u naar Dutchlabel.

Meer informatie kunt u vinden op www.heteivancolumbus.net

Verder in deze uitzending