Harbour Village

4-jun-2017

Geplaatst in Suze

Suze brengt deze week een bezoek aan het Zeeuwse eiland Walcheren waar aan de oever van het Veerse Meer een luxe vakantieresort verrijst. Harbour Village het Zilveren Schor ontwikkelt hier 71 water- en 8 strandvilla’s. Het ultieme resort voor de water- en natuurliefhebber die niet wil besparen op luxe en ruimte. Van oorsprong heeft het gebied een koninklijk tintje. Ooit was het Zilveren Schor een geschenk van het Nederlandse volk aan koningin Juliana en prins Bernhard.

Momenteel worden diverse voorzieningen gerealiseerd die straks ongetwijfeld dé Zeeuwse ‘place to be’ gaan worden zoals de Harbour Village Beach Club, het binnenzwembad, de wellness en de duikschool. Daarmee zal de Beach Club ook een bruisende plek worden waar passanten graag aanmeren met hun jacht.

Op het park zijn zes-, acht- en tien persoons villa’s te koop vanaf € 750.000,- excl. BTW incl. grond  voor eigen gebruik of een combinatie met gedeeltelijke of volledige verhuur. De BTW is terug te vorderen bij gedeeltelijke of volledige verhuur.

Open Huis met Pinksteren
Dit weekend open voor bezichtiging van 12.00 - 17.00 uur. Ook tweede pinksterdag.

Adres:
Zilverenschorweg 1
4341 PL Arnemuiden

Meer informatie kunt u vinden op www.harbourvillage.nl

Verder in deze uitzending