Fletcher Hotels

16-okt-2016

Geplaatst in Business en Politiek

Myrna Goossen is ambassadrice van deze hotelketen en weet als geen ander hoe het is om in Nederland op vakantie te gaan. Sterker nog, ze heeft haar koffers al weer gepakt want op 14 oktober start het wildseizoen bij een groot aantal Fletcher Hotels. Met een keuze uit een van de driedaagse Fletcher Wildarrangementen wordt dit een heerlijke start van de herfst(-vakantie).

Het driedaagse Wildarrangement
Het wildseizoen loopt van 14 oktober tot en met 15 januari 2017. Van de 73 Fletcher hotels bieden 36 hotels een wildarrangement of wilddiner aan. Het driedaagse Wildarrangement bestaat uit ontvangst met een heerlijk glaasje kruidenbitter, 2 x overnachting, 2 x uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x luxe 3-gangen wilddiner op de dag van aankomst en een informatiepakketje van de omgeving. De driedaagse Wildarrangementen zijn te boeken vanaf € 89,-.

Meer informatie kunt u vinden op wildarrangementen en www.fletcher.nl

Myrna Plus
Het programma van Myrna wordt wekelijks op RTL4 uitgezonden op zaterdag om 15.30 uur met een herhaling op zondag om 13.30 uur. Het programma wordt opgenomen in Fletcher Hotel Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen.

Kijk voor meer informatie op www.myrnaplus.nl

Verder in deze uitzending