Fletcher Hotels

22-jan-2017

Geplaatst in Business en Politiek

Op 14 februari wordt de liefde gevierd. In alle 73 hotels van Fletcher kunt u daarom genieten van een smaakvol Valentijns-diner, desgewenst aangevuld met een overnachtingsarrangement. Myrna Goossen is ambassadrice van de hotelketen en weet als geen ander wat Fletcher dit jaar met Valentijn voor u in petto heeft. Van een uitgebreid romantisch diner tot en met een tweedaags verwenweekend.

Valentijnsarrangementen
Romantische hotels, rode rozen en een heleboel hartjes. Het is Valentijn, de tijd om uw geliefde eens liefdevol te verrassen. Met dit romantische arrangement geniet u van een ontvangst met glas mousserende wijn, een overnachting voor twee personen, een uitgebreid ontbijtbuffet, een romantisch 4-gangen candlelight diner, een fles Prosecco en een Valentijnsverrassingspakketje op uw kamer. Opvallend is ook de kusactie, waarbij stellen op 14 februari dertig seconden met elkaar mogen kussen. Diegene die het dichts bij de dertig seconden eindigt, wint een diner voor twee personen.
Kijk voor meer informatie bij evenementen.

Verrassingshotels
Ook introduceert Fletcher Hotels de zogenaamde verrassingshotels. Dit betekent verrassend overnachten op een van de mooiste plekjes in Nederland. U kiest een arrangement en een datum via de website en Fletcher laat 72 uur voor vertrek weten in welk hotel u gaat overnachten.

Meer informatie kunt u vinden op www.fletcher.nl

Verder in deze uitzending