First Projektmanagement

9-apr-2017

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt een bijzonder resort in het hart van Zwitserland: Andermatt Swiss Alps. Ook voor niet-Zwitsers, en dat is uniek, is het mogelijk om te investeren in een van de luxueuze appartementen, de zelf te bouwen chalets of een door Radisson Blue beheerde vakantiewoning.

Zonder twijfel is Andermatt een van de meest veelzijdige plaatsen van Zwitserland. Centraal gelegen op de kruising van drie bergpassen: de Furkapas, de Gotthardpas en de Oberalppas. Andermatt is een all season bestemming waar u het hele  jaar door kunt genieten van het beste dat Zwitserland te bieden heeft. Suze wordt in Andermatt rondgeleid door Franz-Xaver Simmen, CEO van Andermatt Swiss Alps en Kees-Jan de Jong van First Projectmanagement. Het project bestaat uit 6 vier- en vijfsterren hotels, ongeveer 500 appartementen in 42 gebouwen, diverse vergader- en conferentiefaciliteiten, een luxe wellness/zwembad en een 18-holes golfbaan.

Informatiemiddag in Zeist
First Projektmanagement is zondag 9 april aanwezig van 12.00 uur tot 17.00 uur in Figi Hotel in Zeist voor nadere informatie.

Adres:
Figi Hotel
Het Rond 2
3701 HS Zeist

Meer informatie kunt u vinden op www.fp.ag

Verder in deze uitzending