First Projektmanagement

19-mrt-2017

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt een bijzonder resort in het hart van Zwitserland: Andermatt Swiss Alps. Zonder twijfel is Andermatt (gelegen op 1.444 meter hoogte) een van de meest veelzijdige plaatsen van Zwitserland. Centraal gelegen op de kruising van drie bergpassen: de Furkapas, de Gotthardpas en de Oberalppas. Suze wordt in Andermatt rondgeleid door Franz-Xaver Simmen, CEO van Andermatt Swiss Alps en Kees-Jan de Jong van First Projectmanagement. Ook voor niet-Zwitsers, en dat is uniek, is het mogelijk om te investeren in een van de  luxueuze appartementen, de zelf te bouwen chalets of een door Radisson Blue beheerde vakantiewoning. Andermatt is een all season bestemming waar u het hele  jaar door kunt genieten van het beste dat Zwitserland u te bieden heeft. Het project bestaat uit
6 vier- en vijfsterren hotels, ongeveer 500 appartementen in 42 gebouwen, diverse vergader- en conferentie faciliteiten, een luxe wellness/zwembad en een 18-holes golfbaan.

Informatiemiddag in Noordwijk aan Zee
First Projektmanagement is zondag 19 maart aanwezig vanaf  12.00 uur in de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee voor nadere informatie.

Adres:
Hotels van Oranje
Kon. Wilhelmina Boulevard 20
2202 GV Noordwijk

Meer informatie kunt u vinden op www.fp.ag

Verder in deze uitzending